Contact

Mason van der Laan

Aanvraagformulier

Ik ben altijd beschikbaar om alle vragen die u kan hebben te beantwoorden. Ik ben ook zeer actief op de blog en op de auto forums aan de onderkant van deze pagina. Ik neem geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade, diefstal, diefstal van uw auto, auto schade of verlies dat u lijden als gevolg van het lezen van mijn blog. Echter, als u ervoor kiest om te schrijven over uw auto en de olie, kan ik niet echt veel doen, want het is je eigen verantwoordelijkheid. Lees het volgende zorgvuldig. Ik probeer elk deel van mijn blog zo informatief mogelijk te maken, maar je moet altijd de kleine lettertjes lezen, omdat de olie- en autoverzekering dit deel van het proces zal dekken, maar niet alles. Als u besluit om te schrijven over uw eigen auto, kan ik niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat je wel of niet doen, dus gelieve niet klagen over eventuele fouten in mijn schrijven..

Je bent niet gek en je hebt misschien gelijk. Ik wil gewoon delen wat ik zie als de echte en belangrijkste ding over motorolie: dat wil zeggen, de smering van alle onderdelen en dat is het eerste wat we moeten doen als we iets willen doen met deze auto of een andere.

"Ik gebruik dit als de olie, en alles is zo glad. Zo glad dat ik de ontstekingsschakelaar niet eens kan draaien. Jullie hebben een goede. " - Marshall Pruett, een van de meest betrouwbare en populaire motorolie mensen . Deze olie is echt belangrijk als het gaat om het houden van de olie in goede staat. Als u een olie die niet in goede staat, zal het niet goed presteren wanneer het in gebruik is en als je niet voorzichtig bent de olie zal uitdrogen. Hier is een artikel geschreven door een zeer gerenommeerde oliemaatschappij en deze olie is hetzelfde als die in de video. De olie staat door de oliemaatschappij bekend als de 'G&G-olie'. Het is een zeer populaire olie..

Opening Hours