Hoe te testen

Mason van der Laan

We staan ook open voor feedback van onze leden. Al onze producten worden getest in ons laboratorium met als doel de meest betrouwbare informatie te verstrekken. We zijn altijd aan het leren en we zijn blij met suggesties. We raden u aan om onze artikelen te bekijken voor tips en antwoorden over motorolie en om meer te weten te komen over onze website. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Levensduur

Hoe langer een materiaal wordt blootgesteld aan de lucht, hoe beter het werkt bij het houden van olie in de oliepan. Hoe langer de olie wordt blootgesteld, hoe meer olie je nodig hebt om te gebruiken. Er is natuurlijk de mogelijkheid van oxidatie. Vette oliën zal een hoger niveau van oxidatie dan hun groenere, niet-vette tegenhangers. In een niet-vette motor met minimale oxidatie, zal olie nog steeds moeten worden gebruikt in de oliepan..

Dankzij ons testlaboratorium hebben we de volgende video's voor u kunnen maken. In een paar dagen ga ik een reeks tests vrijgeven die zeer nuttig zouden moeten zijn. We hebben ook gewerkt aan de testvideo's. Ik hoop dat u dus de basisprincipes van de werking van motoren zien en lezen. De eerste video zal zeer belangrijk en belangrijk zijn. Dit is een van onze testauto's. Als we in staat zijn om iets dergelijks te ontwikkelen, kunnen we de principes toepassen op andere automodellen. U zult in staat zijn om deze zeer nuttige video te bekijken en we zullen het naar u sturen. De video bevat veel beelden die het heel gemakkelijk te begrijpen moeten maken. De tweede video zal binnenkort beschikbaar zijn. Het bevat allerlei gegevens, waaronder de echte wereldtemperatuur..

U wordt uitgenodigd om onze blog te gebruiken om vragen te stellen over onze producten of gewoon om u te laten zien waar we over gaan. U bent ook van harte welkom om alle andere merken die u denkt te verkennen en deel uw ervaring met ons te suggereren.

Ik wil ook de Nederlandse overheid bedanken voor het feit dat ik dit heb laten doen en dat ik ons de kans heb gegeven om de wereld te laten zien waar we over gaan! En voor jou, Mason, bedankt! (Ik wil alle mensen die ik geïnterviewd en de teams die ik reisde met en aan alle lezers die vragen en opmerkingen hebben geplaatst bedanken, en het team achter deze blog die deze bron voor iedereen om te genieten.) Een paar weken geleden was ik op de autoshow in Rotterdam om mijn nieuwe Mopar T100 te laten zien en was enthousiast om te ontdekken dat er ook dit jaar een olieverversprogramma was op de show. Het was erg interessant om te leren over dit programma, want het is niet iets wat we hebben een kans gehad om te praten over veel door de jaren heen..

Het beste van het beste, in feite.

We houden het graag simpel, dus we hebben een paar verschillende oliën om uit te kiezen om die essentiële olie voor onze auto's te leveren. De meeste van de oliën zijn in de lage prijsklasse van £ 0,20 - £ 0,40 / liter en de meeste van de anderen op ongeveer £ 1,50 - £ 2,50 / liter. De twee oliën die deel uitmaken van deze specifieke set zijn de Allemansgilde Olie voor Nissan Skylines en de Aldertha Olie voor Volvo. Ze komen beide in verschillende sterke punten van 60PK tot 160PK, afhankelijk van hun sterkte. Zoals met de meeste van de andere oliën op onze blog, ze zijn beschikbaar in een scala van sterke punten en bevatten allemaal geen additieven of additieven in de olie zelf. Het eerste ingrediënt dat we aanbevelen is de Allemansgilde Oil, wat ook een geweldige olie is voor uw Nissan Skyline's. Dit is een combinatie van de Dibromo en de Garlon auto oliën ook. Dit is een zeer goede combinatie, zeer sterk in het hogere HP bereik en zeer licht in het lagere HP bereik..

We werken altijd hard om de kwaliteit van onze formuleringen te verbeteren, om onze producten te verbeteren en om ze betaalbaar te maken voor iedereen, ongeacht budget, leeftijd of voertuig.

Ik weet zeker dat velen zullen vragen waarom we zo gepassioneerd over een kwestie zo dicht bij ons? Het antwoord op die vraag is dat we van auto's houden en van de mensen die er in rijden. Wij zijn gepassioneerd door deze auto-industrie, omdat onze auto's zijn de belichaming van wat het betekent om een bestuurder. Het is een leven waarin we zijn opgegroeid en dat willen we met zoveel mogelijk mensen delen. Ik begon deze blog in 2012. Sindsdien heb ik een aantal verschillende rollen binnen de olie-industrie. Ik begon mijn carrière als monteur en werkte me omhoog van een technische sales manager..