Motorolie voor grasmaaier of trilplaat identiek?

Mason van der Laan

Zowel! Zowel! En meestal koop ik beide. Maar ik wil iets nieuws proberen in mijn zoektocht naar goede motorolie voor auto's. Dus, laat me proberen om u uit te leggen het probleem dat ik tegenkwam. Allereerst wil ik u vertellen waarom het een probleem is. Het is een vraag die u gemakkelijk stellen over de hele olie-business. Er zijn een paar manieren om het te beschrijven. De meest voorkomende is de "sensatiezucht" die meestal wordt toegepast op de meeste problemen met motoren. Het probleem is dat alle fabrikanten van motorolie hebben hun eigen eigen formule voor de oliën. De belangrijkste manier van produceren van die formule is het gebruik van een dure oplosmiddel dat wordt verondersteld om verontreinigingen te verwijderen, maar in de meeste gevallen laat de olie gewoon een beetje plakkerig. Om de olie glad te maken, wordt de olie dunner gemaakt of wordt het oplosmiddel geconcentreerder gemaakt. Daarom wordt het een olie "mengsel" of "oplossing" genoemd.

Dat is de reden waarom de oliefabrikanten zijn het maken van een aantal additieven om hun producten en verkopen voor gebruik met motoren. Ze noemen ze allemaal additieven voor een reden!

Het is meestal mogelijk om te vertellen wat de additieven zijn gewoon door ze te proeven, maar ze zijn altijd verschillend in elke olie en elke keer.

Er zijn ook een aantal dingen om op te letten bij het proberen om motorolie problemen te voorkomen. Als u een frequente olieconsument bent, wilt u misschien een andere olie proberen. Dit onderscheidt dit product van andere items zoals Fiets Onderdelen. De olieproducenten zullen op zoek zijn naar een lage viscositeit die de olie op zijn plaats in de motor zal houden en daar niet rondzweeft.

Olie additieven worden meestal verkocht als een mengsel van oliën (meestal met de toevoeging van een zuurstofrijk middel). Echter, Koelvloeistof Mini Cooper kan een test run. Sommige additieven, zoals dextrine, worden ook gebruikt om de wrijving van de motor te verminderen (wat nodig is voor het starten of starten van de motor). Dus het is gemakkelijk om te vertellen hoe goed een olie werkt zolang de additieven aanwezig zijn. De motor heeft ook de neiging om meer olie nodig om goed te presteren. Dat is de reden waarom fabrikanten bieden meer olie als je een frequente olie consument. Een ander ding om te overwegen is de viscositeit van een olie. Een te hoge viscositeit kan leiden tot een hoge luchtweerstand en een lager vermogen. Een goede olie is goed in alle opzichten, maar de combinatie van additieven kan een goede olie een goede olie. Sommige additieven zijn giftig en kunnen schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Om die reden, sommige fabrikanten ervoor kiezen om de toxines te verwijderen uit hun olie om het goed te maken voor auto's. Waarom kan motorolie samenklonteren? In feite doen alle grote autobedrijven, zoals Ford, Volkswagen en Toyota precies dat..