Notes over Affiliate Programs

Mason van der Laan

U moet echter ook vertrouwen hebben op onze partners en hun diensten. Als u de volledige lijst van oliën en andere diensten van deze website wilt houden, u de links onderaan deze pagina en op onze homepage bezoeken.

Alle informatie op deze website wordt verstrekt "as-is", zonder enige garanties en voor informatieve doeleinden alleen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door het gebruik van de informatie op onze website. Als u aanvullende informatie nodig heeft, vraag het ons dan via de links aan de rechterkant van de pagina. Als we u niet het antwoord kunnen geven dat u nodig hebt, dan geven wij u graag gratis advies op het formulier contact met ons. Door gebruik te maken van de informatie van deze website gaat u akkoord met de volgende voorwaarden. U moet ouder zijn dan 18 jaar en toestemming geven voor het gebruik van uw gegevens voor de op deze website beschreven doeleinden..

Affiliate links worden niet beschouwd als een "echte" website. Ze zijn een manier voor een affiliate (u) om geld te verdienen aan de diensten die uw website biedt. U een handelaar van andere volkeren producten en diensten, maar u ook een deel eigenaar van een affiliate. Wanneer u een affiliate link die u klikt op zie je de affiliate, en krijg betaald voor het bevorderen van de producten en diensten van andere mensen, met het doel van het maken van winst voor jezelf. Wanneer u geld verdienen aan een product of dienst die door iemand anders, je bent eigenlijk het maken van een donatie en dragen bij aan het onderhoud van dat product of dienst door de andere partij. Wanneer een adverteerder (uw) affiliate links naar u om te helpen bevorderen van de verkoop van een product, dit is een donatie op een manier, en kan worden geteld als een zakelijke kosten..