Welke motorolie moet ik kopen?

Mason van der Laan

Koop een nieuwe.

Ik was een auto man voor een lange tijd. Mijn vader was de enige man in onze kleine stad die een handgeschakelde transmissie had en hij had een diesel. Ik heb wat testen en ontdekte dat een goede olie is wat je nodig hebt om een goede rit hebben. Het enige probleem is dat de prijs van olie is zo verdomd hoog, heb ik meestal niet kopen omdat de prijs was te verdomd hoog. Dit is onthullend in vergelijking met Motorolie Action 5w40. Tegenwoordig zijn de prijzen zijn weg naar beneden en de meeste motoren zijn nog steeds draait op loodvrije. En dat zal opmerkelijk zijn in vergelijking met Fietsmand Wit Kinderfiets. Dus hier is mijn kijk op wat motorolie zijn en waarom je er een moet kopen. Ik heb de beste bronnen voor hen. Bijgevolg is het zogenaamd nuttiger dan Elektrische Scooter Accu. Malta Oil: - MCA en MSE zijn de meest voorkomende motorolie merken, ze zijn ook goedkoper en worden verkocht door de meeste auto reparatiebedrijven en online (zie de link hierboven). U ze ook in flessen kopen ( Malta's zijn de beste!) maar de fles's niet erg lang duren en als je een ernstig lek hebt, zijn ze erg duur. U ze ook online kopen, als je het geduld hebt. Molybdeenchloride: - Ik was een grote fan van Molybdeenchloride in het verleden. Het is goedkoop, het is gemakkelijk te vinden, het is zeer sterk en het is de meest gebruikte motorolie. Als je in Duitsland of België woont, raad ik aan om een kijkje te nemen op deze blog (allemansgilde.nl) waar ik veel informatie over Molybdeenchloride presenteer. Echter, Molybdeenchloride gaat niet goed met andere olie. Het is te reactief voor deze toepassing, en het heeft niet de stabiliteitskenmerken die andere oliën hebben. Het heeft een lage viscositeit dat is waarom het is een gemeenschappelijke keuze voor auto's die in ruw terrein. Mijn grootste probleem met Molybdeenchloride is dat het moeilijk te vinden is. Het is niet gemakkelijk te vinden in Nederland, en het is alleen beschikbaar door de Europese markt (dit is niet echt het geval in de VS). Ik wil ook benadrukken dat deze blog gaat over motorolie voor auto's, niet over het maken van olie veranderingen voor auto's. En dat zal indrukwekkend zijn, vergeleken met motorolie Test. Als je vragen hebt, stuur me gerust een e-mail.

Molybdeenchloride vs..