Wie schrijft?

Mason van der Laan

Op sociale media vind je mij:

Ik wil er ook op wijzen dat de reden dat ik een blog over motorolie heeft, is omdat de auto-industrie en de overheid en overheden veel doen om dieselmotoren te promoten. Ze moedigen mensen aan om dieselmotoren te kopen. Dus het is belangrijk voor mij om vooraan over waarom ik denk dat dieselmotoren zijn slecht voor het milieu. Dat zegt mijn vader, de legendarische Nederlandse wetenschapper Niels H. van der Laan. De belangrijkste boodschap van de blog is over wat we kunnen doen om ons milieu te beschermen. De blog is ook een plek voor mensen om de problemen die worden gesteld door mijn blog en, in het bijzonder, dieselmotoren te bespreken. Dus voel je vrij om vragen en opmerkingen te plaatsen. We zullen proberen om antwoorden te geven op alle vragen die worden beantwoord op mijn blog. De blog wordt gepubliceerd over een verscheidenheid van onderwerpen en het kan worden gezocht op trefwoord..

Ik ben geboren in 1991 in Nederland en woon nu in Noorwegen. Mijn favoriete auto's zijn Porsche 911, Ford Mustang GT en Lamborghini Gallardo. Ik hou van motorfietsen, scooters en een beetje van alles. Ik ben een zeer actieve gebruiker van social media en ik ben een actief lid van de lokale Nederlandse racescene. Daarnaast speel ik graag videospelletjes. Je me volgen op Facebook (www.facebook.com/mlvan-de-laan) of op YouTube (www.youtube.com/user/mlvan). Ik loop ook elke zondag een wekelijkse motorcrosswedstrijd in Nederland. Dit is mijn persoonlijke hobby, en je al mijn race gerelateerde dingen te vinden op mijn website (www.lemansgild.nl/blog/index.php).

De laatste informatie over deze build is aan de onderkant van dit bericht. De auto is een originele 1986 Renault S2000 met de motor gemaakt door Renault in de VS en geassembleerd in het Verenigd Koninkrijk. Mijn vriend en ik bouwden het voor een paar weekenden, en na een beetje werk, zijn we er blij mee. Deze auto was erg moeilijk om te rijden, vooral op gravel..

In 2013 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse tv over mijn gedachten over auto-oliën. Het heet "Allemansgilde". Ik had een goede tijd op dat interview, en dit is een van de weinige interviews die ik heb gedaan sindsdien. Dit is mijn gedachten over olie: 1. Het beste is om een mix van 2-3 oliën te maken: Hoe meer oliën je hebt hoe beter, en je moet proberen om een mix die zo weinig mogelijk olie bevat in de formule te gebruiken, zodat uw motor niet burn-out.

2. Als je doet een soort van hoge prestaties wijzigingen, het minste wat je doen is een enkele mix van 3-4 oliën (afhankelijk van de specifieke toepassing) en een lagere kosten per olie. Ik vind de 3-4 oliën de beste als het gaat om prestaties en brandstofverbruik..

Toen ik begon deze blog in 2009, was er slechts een paar pagina's en zelfs dan het belangrijkste onderwerp was motoren, maar door de jaren heen de inhoud is uitgebreid tot auto's in het algemeen en ook een aantal specifieke onderwerpen zoals olie, transmissie en differentieel te dekken.

Mijn blog is een gratis, vriendelijke gemeenschap voor alle autoliefhebbers. Dus als je nieuw bent op de forums, ik hoop dat je mijn artikelen en als je al lid bent, ik hoop dat je zal controleren mijn forums ook. Mijn belangrijkste forum is hier in Nederland, maar er zijn ook enkele kleinere in de rest van de wereld. Als je in Europa, de VS of ergens tussen en wil graag mijn gratis gemeenschap te sluiten, stuur me een lijn naar mijn e-mailadres ([email protected]), of je gewoon op de afbeelding hieronder. Het beeld is mijn blog pictogram, en u het ook gebruiken op elke manier die je wilt..